Contact - SOLARTOP

Contact

Contact

 

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u vragen?

Dan kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier zoals hiernaast is getoond.

Wij nemen zsm contact met u op.

Mocht er binnen enkele dagen geen contact met u zijn opgenomen dan is er mogelijk ergens iets misgegaan, stuur dan een email naar info@solartop.nl

Stel gerust je vraag

Uw straatnaam waar u de zonnepanelen wilt hebben
Heeft u een speciale actie code? Vul die dan hier in. Let op, zorg dat u de actiecode correct invoert.
Geef een indicatie van uw jaarlijkse stroomverbruik.
U vindt deze informatie in uw jaarafrekening van uw energieleverancier. Heeft u geen idee, geef dan aan uit hoeveel personen uw huishouden bestaat.
* Wij adviseren een advies gesprek op locatie met een van onze gecertificeerde adviseurs. U krijgt dus geen verkoper maar een gedegen advies met een uitgebreid opbrengstrapport met 3D weergave van uw huis. Gaat u met ons in zee, dan krijgt u de advieskosten in mindering op de factuur en is deze dus geheel gratis.

** We kunnen in overleg met u video bellen via Whatsapp. We kunnen dan met u meekijken naar uw situatie en een zo goed mogelijk beeld vormen en een passend advies geven

***Om een indicatieve prijs te kunnen geven dient u het aantal panelen op te geven dat u denkt te willen laten plaatsen. Daarvan maken wij dan een prijsinschatting. Het betreft een inschatting, omdat de situatie ter plekke kan afwijken. Denkt u bv aan uw meterkast die niet voldoet en aanpassing behoeft.
Alle onze panelen hebben 25 jaar vermogensgarantie.
*Een string omvormer is vaak iets goedkoper maar is niet geschikt voor daken waar schaduw komt.

**Een SolarEdge omvormer is geschikt voor zowel schaduw als een dak zonder schaduw. In alle gevallen is de opbrengst hoger en kunt u de opbrengst ook zien per paneel. Dit systeem verdient zich altijd terug, maar is in aanschaf vaak iets duurder. Het is tevens de veiligste oplossing die u kunt kiezen.
Om een indicatieve offerte te kunnen opstellen moeten we weten hoeveel panelen u wilt.
Hierin leest u over de nieuwste ontwikkelingen en aanbiedingen